Flexibel en Betrouwbaar

Numtek Lasers denkt met u mee voor passende oplossingen.

Special Effects

Wij hebben meerdere special effects:
-Confetti Shooters
-Sparkulars
-Lasers
-Groundfog
-Black Light

Licht

Wij doen licht en lasers van concept tot realisatie. U kunt dus terecht voor een totaaloplossing maar ook voor losser verhuur. Of het nu gaat om een complexe DMX512-setup of gewoon om wat extra blacklight.

Voorbereid

Door lange evaring met lasers maken wij uw event tot een succes! Begonnen in 1996 met een paar lampjes zijn inmiddels alle grote festivals wel gepasseerd. Van moving heads op Sensation White tot installaties op Todays Art, maar ook veel theater en musicals werden ondersteund in de jaren.


Veiligheid

Lasers zijn gevaarlijk. Bij ons wete u zeker dat er op de veiligheid wordt gelet. Onderbouwd met meerdere veiligheidscertificaten (oa VCA) en trainingen staat veiligheid voorop. Bijvoorbeeld door het mappen van probleemgebieden zodat het personeel niet urenlang in een laser staat te kijken. Met special effects zoals Sparkulars en confettishooters wordt altijd eerst een korte RI&E gedaan voordat verhuur kan plaatsvinden.

Confetti

Wij hebben ook een vijftal elektrische Confetti shooters. In principe staan deze niet op DMX geschakeld maar werken deze met een simpele aan/uit-schakelaar, omdat volgens de specificatie van DMX512 enkel licht aangestuurd mag worden. Op het gewenste moment kan de confetti of de serpentine (lange papieren stroken) afgeschoten worden, dit komt een meter of 10 ver en is dus enkel geschikt voor de wat grotere zalen.

Lichtplan

Indien nodig kan Numtek Lasers u helpen met het schrijven van een lichtplan voor uw event. Als u bepaalde wensen heeft, kunnen wij een plan opstellen om dit te realiseren. Doormiddel van statieven en losse lichten kunnen wij eigenlijk wel de meeste uiteenlopende scenario's schetsen.

VJ

Ook voor visuals bent u hier aan het goede adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor projectie. Wij beschikken over een viertal beamers en bekabeling om een mooie VJ-show neer te zetten. Ook voor video-editing of videoregistratie van uw event bent u hier goed. Ook het maken van flyers, websites of 3d-animaties behoort tot de mogelijkheden.

Geluid

Het is ook mogelijk om geluid te huren, wij hebben een kleine set voor maximaal 30 man klaar staan maar meer is ook geen enkel probleem. Door samenwerking met onze partners kunnen we snel een of meerdere Funktion One sets inzetten. Voor het afmixen of masteren van muziek bent u ook aan het juiste adres, door middel van een specificatie studio met de meest recente software geven wij u het beste eindresultaat. De ruimte is zorgvuldig ingemeten met SonarWorks voor de meest natuurgetrouwe geluidsweergave.

Logo's

Op verzoek kunnen wij uw logo projecteren in laser. Ook het projecteren van woorden of zinnen is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat alle lasers van nature een maximaal aantal vectors tegelijkertijd kunnen tekenen, dit komt tot uitdrukking in het aantal KPPS oftewel kilopoints per second. In tegenstelling tot een beamer is een laser op dit punt meer gelimiteerd dus het projecteren van meerdere zinnen tegelijkertijd bijvoorbeeld is onmogelijk om simultaan te doen. Het scrollen van text, of het animeren over tijd is hiervoor de meest gangbare oplossing.